Dezinfecție Timișoara și județul Timiș

Oferim servicii profesionale de dezinfecție în Timișoara, Lugoj, Făget, Sânnicolau Mare, Jimbolia, Recaș, Făget, Buziaș, Deta, Gătaia și Ciacova prin intermediului personalului calificat, al echipamentelor de ultima generație și substanțe avizate de Ministerul Sănătății.

Ce este dezinfecția?

DEZINFECŢIA–procedura care are ca şi rezultat eliminarea de pe o suprafaţă sau un obiect a majorităţii microbilor sau microorganismelor. Dăunători vizaţi prin efectuarea dezinfecţiei: bacterii-Salmonella enteridis, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Streptococcus faecalis, etc., fungii(ciuperci)-Candida albicans, Aspergillus fumigatus, etc., viruşii-Hepatita B, HIV, Herpes simplex, Poliovirus tip 1.

Modul de acționare.

Se va dezinfecta orice obiect care vine în contact cu omul bolnav: mobilier de lemn, plastic sau fier, sistemul de încălzire și iluminare ( radiatoare, becuri, globuri) , noptiere, cărucioare, brancarde, telefon, uși, ferestre, echipament de protecție și de lucru, lenjerie, a obiectelor cu ajutorul cărora s-au captat produsele biologice sau dejecțiile. Procedura care are ca și rezultat eliminarea de pe o suprafață sau un obiect a majorității microbilor sau microorganismelor. Dezinfecția se realizează prin pulverizare sau nebulizare, in sistem ULV, prin ceață rece. Detinem utilaje pentru efectuarea dezinfecţiei prin pulverizare sau nebulizare, în sistem ULV, prin ceaţă rece sau ceață caldă.

<>