Certificările noastre

Asiguram cea mai inalta calitate a serviciilor noastre de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, prin sisteme de varf din domeniu si certificari internationale.

Contacteaza-ne → Afla mai multe ↓
Certificate

Afla mai multe despre certificările noastre și cum acestea ne ajută să oferim cele mai bune servicii clienților noștri.

La DeratDezin Vest®, ne mândrim cu angajamentul nostru constant către excelență, atât în calitatea serviciilor pe care le oferim, cât și în responsabilitatea noastră față de mediu și siguranța angajaților noștri. Pentru a asigura cea mai înaltă calitate a serviciilor noastre de Deratizare, Dezinsecție și Dezinfecție, am implementat și menținem sisteme de management de vârf în domeniu.
SR EN ISO 9001:2015 - Managementul Calității
Această certificare confirmă că sistemul nostru de management al calității respectă standardele internaționale. Nu ne concentrăm doar pe calitatea produselor și echipamentelor pe care le folosim, ci și pe calitatea experienței clienților noștri, pentru care sunt dispuși să plătească.
SR EN ISO 14001:2015 - Managementul Mediului
Această certificare atestă angajamentul nostru de a opera într-un mod ecologic responsabil. Știm că protejarea mediului nu este doar o responsabilitate socială, ci și o bună practică de afaceri.
SR ISO 45001:2018 - Managementul Sănătății și Securității Ocupaționale
Această certificare ne asigură că menținem cele mai înalte standarde de sănătate și siguranță la locul de muncă. Siguranța și bunăstarea echipei noastre sunt de cea mai mare importanță pentru noi.
Certificare DSP
Acestă certificat validează calitatea și eficacitatea serviciilor noastre, conform cerințelor Direcției de Sănătate Publică.
Certificare OSIM
Certificarea noastră OSIM garantează că toate metodele și tehnologiile pe care le folosim sunt nu numai eficiente, dar și inovatoare, permițându-ne să rămânem lideri în industria de deratizare.
DSV
Suntem mândri să fim o entitate certificată DSV, asigurându-ne că serviciile noastre sunt nu numai eficiente, dar și în concordanță cu reglementările locale și naționale.
În totalitate, aceste certificări nu sunt doar o listă de realizări, ci un angajament față de clienții, angajații și partenerii noștri de a oferi servicii de cea mai bună calitate, într-un mod responsabil și etic.